search

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΠΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΣΥ 4/10/2024

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Porto Rio, πριν από τη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΠΗΝ, τιμήθηκαν από την Ένωση οι δημοσιογράφοι – μέλη της, οι οποίοι έχουν διατελέσει και όποιοι διατελούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών στα 30 χρόνια λειτουργίας της .

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν, ο αείμνηστος Τάκης Θεοδωρακόπουλος (πρώην μέλος Δ.Σ.), η Νέλλη Κατσαμά  (πρώην μέλος του Δ.Σ και νυν μέλος του Γ.Σ), ο Γιώργος Κυρούσης (πρώην μέλος του Δ.Σ.), ο Λουκάς Μαστής (πρώην μέλος του Δ.Σ.), ο Φιλήμων Καραμήτσος (πρώην μέλος του Γ.Σ.), Κώστας Βασιλάκης, (νυν μέλος του ΔΣ), ο Στρατής Μπαλάσκας (πρώην μέλος του Γ.Σ.),και ο Μιχάλης Μαστής, (νυν μέλος του ΓΣ).

Τις τιμητικές πλακέτες απένειμε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά όλων όσοι τιμήθηκαν, επ΄ ωφελεία του δημοσιογραφικού κλάδου και των συναδέλφων.

Η τιμητική πλακέτα, για τον αείμνηστο Τάκη Θεοδωρακόπουλο παραδόθηκε στον γιό του Λεωνίδα, ενώ για τον απουσιάζοντα Μιχάλη Μαστή, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η  εργασιακή εκπρόσωπος της Ενωσης στη Ρόδο, Ελευθερία Πελλού.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ